Новини от България - архив

ICC Bulgaria предвижда провеждането на двудневен семинар, на тема: „Trade finance operations", който ще се състои на 7.12 - 8.12.2015

10 Септември 2015

Free via Skype

ICC Bulgaria планира провеждането на двудневен семинар, на тема: „Trade finance operations with special focus on Examination of Documents under L/C as per new ISBP 745E, Current developments and practices re. Guarantees, URDG 758, bills of exchange, Update on Compliance issues in trade finance: KYC, AML, Trade Finance Fraud Prevention, който ще се състои на  7.12 - 8.12.2015 г.

Събитието ще се проведе на английски език в офис сградата на ICC Bulgaria, на адрес: гр. София 1463, ул.”Хан Аспарух” №8, от Павел Андрле, секретар на Банковата комисия на ICC Чехия и автор на книгата „Examination of documents under documentary credits“

Семинарът е насочен към банкери, мениджъри, търговци, занимаващи се с внос и износ, превозвачи, спедитори, застрахователи, юристи и адвокати.

Подробна информация за темите на семинара, може да видите от приложената програма: ICC Bulgaria Seminar _LC Guarantees _07_12-08_12_ 2015.doc

Информация за таксата, за участие в семинара, както и линк за регистрация, ще ви изпратим впоследствие.

Молим да заявите вашия интерес за участие в семинара на ICC Bulgaria, с лектор г-н Павел Андрле, на на e-mail: info@icc-bulgaria.bg

прочети повече

Семинари на ICC Bulgaria по Европейско финансиране, Арбитраж и Документарни акредитиви и гаранции

29 Април 2015

ICC Bulgaria ще проведе следните семинари:

 • Възможности за финансиране по рамкова програма Хоризнт 2020, 26 Май 2015
 • Място на провеждане: ICC Bulgaria, Хан Аспарух 8
 • Повече информация и регистрация за събитието: http://www.icc-bulgaria.bg/bg/events/view/42
   
 • Hot Topics in International Arbitration, 01 Юни 2015
 • Място на провеждане: Сентрал Парк Хотел, 01.06.2015
 • Повече информация и регистрация за събитието: http://www.icc-bulgaria.bg/bg/events/view/41
 • Двудневен практически семинар на ICC Bulgaria: Documentary Credits and Demand Guarantees in international standard practice as per ICC Rules, 04 - 05 Юни 2015
 • Място на провеждане: ICC Bulgaria, ул. Хан Аспарух 8
 • Повече информация и регистрация за събитието: http://www.icc-bulgaria.bg/bg/events/view/40

 

прочети повече

Приключиха семинарите от есенната програма на ICC Bulgaria

10 Декември 2014

 

ICC Bulgaria сполучливо приключи провеждането на семинарите от есенната си програма. На 21.10 се състоя семинарът по “Investor/state arbitration”, осъществен в сътрудничество с адвокатските кантори „Jones Day” (Лондон) и „Джингов, Гугински, Кючуков и Величков” (София). Лектори на събитието бяха Sylvia Tonova и Baiju Vasani, работещи във Великобритания като специалисти по международен арбитраж, както и Валентин Божилов, който работи в сферата на търговското право. Като практикуващи експерти британските лектори и българския им колега бяха много полезни на участниците, които имаха възможността да допълнят и развият познанията си в областта на арбитража, както и да се запознаят с най-новите практики, използвани у нас и в чужбина при прилагането на арбитража като способ за разрешаване на търговски спорове.

прочети повече

ICC Bulgaria беше домакин на среща в София с участие на представители на китайския бизнес

18 Ноември 2014

 

На 10.11.2014 г. в София се проведе бизнес среща между Националния комитет на Международната търговска камара в Китай (ICC China) и Националния комитет на Международната търговска камара в България (ICC Bulgaria). Китайската делегация, водена от Ли Янзи, програмен директор на ICC China включваше Ян Кинлонг, Ки Минг и Занг Кси от Китайската външно-търговска банка, Кин Джи от Пекинската банка, както и други представители на банки и финансови институции, опериращи в Азия и Европа.

прочети повече

ICC Bulgaria проведе семинар на тема: Международни стандарти за финансова отчетност - практически и търговски аспекти при тяхното прилагане

07 Март 2014

Лектор: Петко Димитров, Председател на ICC Bulgaria

ICC Bulgaria проведе семинар на тема: International Financial Reporting Standards (IFRS). Събитието се състоя на 06.03.2014 г. в офис сградата на асоциацията на адрес: гр. София, ул.”Хан Аспарух” 8. Семинарът имаше специален акцент върху практическите и търговските аспекти при прилагането на Международните стандарти за финансова отчетност,  като беше обърнато необходимото внимание на последните промени, осъществени в тях. Участниците получиха възможност да се запознаят с изискванията за консолидация и осчетоводяване, аспектите на данъчно отчитане в България и ЕС, примерни финансови отчети, съставени съобразно международните стандарти за финансова отчетност.

прочети повече

Арбитражен център за разрешаване на израело-палестински търговски спорове отвори врати в Йерусалим

19 Декември 2013

 

С участието на бизнес лидери от Израел и Палестина Международната търговска камара (ICC) откри в Йерусалим арбитражен център за разрешаване на търговски спорове между израелски и палестински компании. Джон Бийчи, президент на Международния арбитражен съд, Андреа Карлеварис, генерален секретар на съда и Жан Кариер, генерален секретар на ICC  бяха в Йерусалим за откриването на центъра, представляващ историческа крачка напред в отношенията между бизнес общностите от двете страни. 

прочети повече

ICC публикува ръководство за борба срещу корупцията

09 Декември 2013

 

Ръководството съдържа 17 глави и е подготвено от солиден авторски колектив под редакцията на Франсоа Винк и Жулиан Касъм. Изданието очертава предизвикателствата, които големите, средните и малките компании трябва да преодолеят, за да могат да пуснат в действие своя програма за корпоративно съответствие. По своята същност ръководството е предназначено за обучение, то не е трактат за борбата срещу корупцията и за лоялната конкуренция. Изданието предлага практически насоки за осъществяване на оценка на риска, избор на представители и посредници и провеждане на вътрешни разследвания. Също така ръководството разполага с речник на термините, широко използвани в антикорупционната реторика, както и при противодействието срещу нарушаване на антитръстовите правила.

 

прочети повече

Според проучване на ICC и института Ifo световният икономически климат се подобрява

20 Май 2013

 

Световният икономически климат се подобрява, макар и бавно. Това сочи последното съвместно проучване на ICC и института Ifo. Макар и подобрението да е минимално спрямо проучването за предходното тримесечие, вече са на лице признаци, че световната икономика се стабилизира. Проучването е проведено през април 2013 г. чрез допитване до 1178 икономически експерти от 125 страни от всички краища на света. Индикаторът на икономическия климат регистрира леко покачване в Западна Европа и Севера Америка. Независимо от това обаче стойностите му все още остават незадоволителни. В Азия индикаторът стига до най-високи нива от края на 2010 г. насам.

прочети повече

Харолд Макгроу е избран за председател на Международната търговска камара (ICC), а Сунил Митал – за зам.-председател

23 Април 2013

 
Харолд Макгроу  

Харолд Макгроу, новоизбран председател на Международната търговска камара (ICC) и Сунил Митал, новоизбран зам.-председател ще встъпят в длъжност на 01.07.2013 г. Досегашният председател Джерард Уромс става почетен председател. Световният съвет на ICC избра новото ръководство на 22.04 по време на среща, която се проведе в Доха, Катар. Харолд Макгроу е зам.-председател на ICC от януари 2011 г. Той е президент на McGraw-Hill Companies. Освен това г-н Макгроу е председател на Американския съвет по международен бизнес, както и председател на Консултативния съвет към президента на САЩ по търговска политика и преговори.  

прочети повече

Възстановяването на световната икономика продължава да се забавя, сочи проучване на ICC и института Ifo

23 Ноември 2012

 

Ограниченото потребление, безработицата и дълговата криза в Еврозоната продължават да подкопават усилията, насочени към възстановяването на световната икономика, показват резултатите от съвместното проучване на ICC и мюнхенския институт IfoВ проучването са взели участие 1 156 експерти от 124 държави. Индикаторът на световния икономически климат се понижава за второ поредно тримесечие и вече е 82.4, а преди това е бил 85.1. Въпреки че понижението не е много голямо, то все пак показва, че възстановяването на световната икономика продължава да е в застой. Средната величина на индикатора за периода 1996 – 2011 г. е 96.7, т.е. настоящата стойност 82.4 е значително под средната. 

прочети повече

Книгата на Павел Андрле “Examination of documents under documentary credits” излезе от печат

24 Октомври 2012

 

Павел Андрле издаде своята нова книга “Examination of documents under documentary credits”. Тя предствлява практически наръчник, целящ да помогне на всички специалисти, занимаващи се с документарни акредитиви, да допълнят и развият уменията си по отношение на операциите с тях. Изданието е на английски език и запознава подробно с международните банкови стандарти при работа с документарни акредитиви. В него могат да бъдат намерени обяснения, свързани със сложните правила и практики относно работата с UCP 600 и ISBP 681.

Първата част на книгата е посветена на общите правила относно оформянето на документите, като например изисквания към поставяне на дата, полагане на подпис, изготвяне на копие и т.н. Тук се намират и разяснения относно основни понятия, използвани в документарните акредитиви, които биха помогнали за избягване на проблеми, спорове и недоразумения.

прочети повече

Глобалният бизнес стартира търговска програма за осигуряване на растеж в условията на икономическа криза

01 Октомври 2012

 

Международната търговска камара (ICC) направи своите препоръки към Световната търговска организация (СТО), насочени към стимулиране на глобалната икономика чрез преодоляване на 11-годишната безизходица, в която се намират многостранните търговски преговори. Според ICC за международния бизнес, представляващ малки, средни и големи предприятия трябва да се изработи далновидно многостранна програма. Международният бизнес произвежда стоки и услуги, които ежедневно се търгуват по целия свят.

прочети повече

Възстановяването на световната икономика отново се забавя, показва проучване на ICC и Ifo-института

16 Август 2012

 

Съвместно проучване на Международната търговска камара (ICC) и Института за икономически изследвания (Ifo) показва, че оптимистичните прогнози за възстановяване на  глобалната икономика намаляват основно поради нарастващи опасения във връзка с нерешената дългова криза в Европа. Проучването е базирано върху анкетиране на 1 079 икономически експерти от 123 държави. Индикаторът на световния икономически климат е спаднал до 85.1 през третото тримесечие на 2012 г., след като е регистрирал покачване последователно през първото и второто тримесечие. Настоящият резултат е значително под средната дългосрочна стойност на индикатора - 96.7, обхващаща периода от 1996 до 2011 г. 

прочети повече

Според ICC условията за международни инвестиции трябва да се подобрят

24 Април 2012

 

ICC издаде своите обновени Насоки в областта на международните инвестиции. Целта е Насоките в по-голяма степен да отговарят на особеностите на международната среда и да продължат насърчаването на инвестициите, които са основен двигател за икономическия растеж. През последното десетилетие размерът на международните инвестиции е нараснал значително. Сега обаче инвеститорите имат основание да са загрижени що се отнася до свободния поток на международни инвестиции.   

прочети повече

ICC Bulgaria с нов Управителен съвет

17 Февруари 2012

 

На 16.02.2012 г. се проведе Общо събрание на ICC Bulgaria, на което беше избран нов Управителен съвет с двугодишен мандат: Петко Димитров - Прайсуотърхаускупърс България ЕООД, Борис Борисов - Доверие обединен холдинг АД, адв. Петя Колчева - Адвокатско дружество "Колчева, Смиленов, Коев и съдружници", Николай Василев - Експат Капитал АД, Кирил Домусчиев - Хювефарма, Георги Пулев - Алфа-финанс Холдинг и адв. Бойко Ботев - Адвокатско дружество "Стоев, Ботев и сие".

 

прочети повече

Първото за 2012 г. съвместно проучване на ICC и Института Ifo показва известно подобрение на световния икономически климат

16 Февруари 2012

 

След две поредни тримесечия на влошаване на световния икономически климат, той е започнал да се подобрява, това е основният извод от последното съвместно проучване на ICC и Мюнхенския институт Ifo за състоянието на световната икономика. През януари 2012 г. са били анкетирани 1129 икономически експерти и учени от 120 държави. Целта на анкетирането е да бъде направена оценка на настоящата икономическа ситуация в света, както и да се определи нейното развитие в близко бъдеще. Анализът на отговорите на експертите и учените показва цялостно подобрение и оптимистични перспективи за предстоящите шест месеца. Коефициентът на световния икономически климат се е повишил от 71.9 пункта в края на миналата година до 80.7 в момента.  

прочети повече

Ново съвместно проучване на ICC и института Ifo за световния икономически климат чертае неблагоприятни перспективи за близкото бъдеще

22 Ноември 2011

 

Световният икономически климат ще се влошава по време на четвъртото тримесечие на 2011 г. Очакванията на икономическите експерти стават все по-негативни, сочи изследване на Международната търговска камара (ICC) и Mюнхенския институт Ifo.  1119 екперти от бизнеса и академичните институции от 119 страни са отговорили на въпросите от анкетата на ICC и института Ifo, чиято цел е била да определи очакванията за състоянието на световния икономически климат към края на 2011 г. 

прочети повече

ICC Bulgaria изразява подкрепата си към доклада на ICC Paris относно нискорисковия характер на търговското финансиране

07 Ноември 2011

 

Правилата, свързани с прекомерните капиталови изисквания, при осъществяване на търговско финансиране, затрудняват търговията и имат неблагоприятно въздействие върху икономическия растеж. Доклад на Международната търговска камара (ICC) от края на октомври показва, че търговското финансиране е нискрисково и не бива то да е повод за притеснение от банките и правителствата.  
ICC изрази и задоволството си от заявената позиция на Базелския комитет по банков надзор, че търговското финансиране е нискорискова дейност за банките и че има възможност за понататъшно усъвършенстване на правилата за неговото осъществяване, като по този начин то бъде насърчено и да получи по-големи възможности за развитие.  Това би било от голяма полза за търговията и би осигурило създаване на нови работни места. 

прочети повече

Нов маркетингов кодекс повишава стандартите за защита на потребителите по целия свят

15 Септември 2011

 

Нова защита за интернет потребителите и подробно развити маркетингови стандарти са заложени в новия преработен кодекс на ICC, насочен към подобряването на световната търговска практика. Кодексът има за цел да улесни възможностите на потребители да подават жалби, да търсят правата си и да осигурят решаване на своите проблеми.

прочети повече

ICC изготви становища към Г-20 по ключови теми за световното икономическо развитие

15 Юли 2011

 

Като водеща бизнес организация в света Международната търговска камара (ICC) подготви становища към Г-20 по шест основни теми.

Идеята на ICC е тези тези да влязат в дневния ред на Г-20, с което да бъде подпомогната неговата работата. Намирането на подходящи решения на залегналите в становищата на ICC проблеми би било от полза за хората и бизнеса навсякъде по света.   

Основната мисия на ICC е свързана със създаването на необходимите условия за осъществяване на свободна търговия, както и с подкрепа за предприятията и компаниите, за да могат те адекватно да отговорят на предизвикателствата на глобализацията. 

прочети повече

ICC и националните комитети започват провеждането на промоционални конференции и обучения

13 Юли 2011

 

Международната търговска камара (ICC), както и националните комитети към нея ежегодишно организират редица конференции и обучения, свързани с различни направления от търговията и бизнеса.  
Целта на тези мероприятия е изграждането на общи позиции по ключови въпроси, касяещи световната икономика, изграждане на стабилни контакти между утвърдени национални бизнес общности, обмен на добри практики и провеждане на обучение върху различни продукти на ICC, чиито цел е да улесняват търговията и бизнеса в световен мащаб.

 
 

прочети повече

ICC Bulgaria and Warwick Business School Strategy workshop - Value Creation in Good & Bad times

08 Юни 2010

You are invited to attend the first Strategic Leadership Workshop “Value Creation in Good and Bad Times” with Warwick and ICC Bulgaria on the 8th July 2010.

This represents an outstanding opportunity for you to benefit from sharing new perspectives and insights from a Warwick Business School expert, and to network with ICC Bulgaria network members from a diverse range of sectors.

This session for senior professionals will explore:

 • Strategy & Drivers of Value Creation
 • Analysing your Business’ Strategic Direction ‐ The Strategy Wheel
 • Boosting Strategy Alignment in your Organisation
 • Resourcefulness vs. Scarce Resources
 • Tapping Ingenuity and Creativity in tough times

 

прочети повече

Международната търговска камара (ICC) представи нови правила за гаранциите на поискване

23 Март 2010

В усилията си да осигури по-голяма финансова сигурност след глобална рецесия, Международната търговска камара (ICC) на 18 март представи широко преработена версия на Единните правила за гаранциите на поискване (URDG), които ще играят основна роля при приемането на уеднаквяване на практиките в търговско финансиране.

Заместник-председателят на Банковата комисия на МТК, г-н Жорж Аффаки даде интервю за CNBC, относно ревизираните Единни правила за гаранциите на поискване (URDG)

прочети повече

ICC Bulgaria организира програма по бизнес мениджмънт, съвместно с Warwick Business School и International Faculty of Finance

25 Януари 2010

I. ICC Bulgaria - WBS "Business Leaders Programme" (5 Day Courses), предназначена за senior and executive managers.

Теми: Finance, Marketing and Strategic Management, Organizational change and Leadership

 • Achieving Excellence Across Business Functions - 5 Day Course.
 • Aligning Organisation to Strategic Objectives - 5 Day Course.
 • Leading through Change - 5 Day Course.

II. ICC Bulgaria - IFF "Financial Excellence Programme" (3 Day Course), предназначени за експерти и middle managers (вкл. cross-functional managers):

 • Corporate Finance – 3 Day Course
 • Corporate Valuation Techniques - 3 Day Course
 • Risk Management - 3 Day Course

прочети повече

ICC Bulgaria организира експертен семинар по "Прилагане на права върху интелектуална собственост"

19 Октомври 2009

Семинарът ще се проведе на 10.11.2009 г. в голямата конферентна зала на на х-л Витоша, Студентски град, с подкрепата на Комисия по интелектуална собственост към ICC, Алианс за интелектуална собственост в областта на фармацията, химията и биологията (АИСОФХБ) и Националната асоциация по интелектуална собственост (НАИС).
 

Лектори

 • Ева Ярнвал - Швеция, адвокат, Европейски патентен представител, Съветник на Шведската индустриална камара, член на ICC
 • Гунсало Морейра Рато – Испания, адвокат, Европейски патентен представител, член на ICC
 • Мариана Цвяткова, Директор „Дирекция "Правно осигуряване, международно правоприлагане и спорове" Патентно Ведомство на Р.България
 • инж. Виолета Шентова, Европейски патентен представител, представител по Индустриална собственост в  Регистъра на ПВ, лицензиран оценител на права на ИС, вещо лице при СГС, секретар на Българската национална група на AIPPI.
 • доц. д-р Живко Драганов, преподавател по право на ИС в УНСС, адвокат

За повече информация, програма, такса участие и регистрация вижте http://www.icc-bulgaria.bg/bg//events

прочети повече

International Trade Finance Conference Week May 11th – 15th, 2009, Vienna, Austria

03 Април 2009

4th Global Conference on Bank Guarantees, May 11 - 12, 2009

3rd Global Conference on Letters of Credit, May 13 - 14, 2009

1st Conference on Financial Instruments in Trade Finance, May 15, 2009


Място на провеждане: Raiffeisen Zentralbank Österreich AG Am Stadtpark 9, 1030 Vienna, Austria

прочети повече

G20 must take action to fight protectionism and support trade finance to keep trade flowing

01 Април 2009

Leaders of the G20 countries must coordinate their national policies to end the global recession, support a monitoring system to honour previous promises to reject protectionism, and restore trade financing to more normal levels, the International Chamber of Commerce (ICC) said today.

“Trade is the lifeblood of the global economy and the world needs more of it at this critical moment, not less,” said ICC Chairman Victor K. Fung. “The G20 summit in London provides the perfect opportunity for the international community to reassert its confidence in the multilateral trading system, which spurred the phenomenal economic growth of recent years and pulled hundreds of millions of people out of extreme poverty. At this time of world crisis we call on the G20 leaders to harness the political will to adopt policies ensuring job creation and long-term economic growth,” Mr Fung added.

ICC said the need for a credible monitoring system to combat protectionism was underlined by a recent World Bank study showing that since the G20 Summit in Washington last November, 17 of the G20 countries have adopted 47 measures restricting trade. Increases in tariff and non-tariff barriers as well as discriminatory public procurement policies, for example, require careful monitoring.

прочети повече

Тиери Сенешал: Правителствата носят отговорност, че регулациите не сработиха

11 Ноември 2008

Мениджър на комисиите по банкова практика и финанси и застраховане към Международната търговска камара

Тиери Сенешал е мениджър на банковата и финансовата комисия към Международната търговска камара (МТК). Той бе гост на семинар по банкови практики, организиран от българския комитет на камарата. Опитът му включва повече от 15 години като експерт и съветник на международни организации по въпросите на глобалните стратегии и кризисния мениджмънт. Притежава магистърска степен от Масачузетския технологичен институт.

Кои са специфичните поуки, които можем да си извадим от тази финансова криза?

- Има няколко главни точки. Първата от тях е, че неразумните решения на част от американските и европейските инвестиционни банки, застрахователи и дори потребителите причиниха тази безпрецедентна криза. Краткосрочните спекулации доминираха на пазара дълго време и това беше добре, докато властваше разумът, но при обрат и спад на доверието в системата се стигна до тази криза. Освен това симптомите на "заразата" са добре познати от миналите кризи, но ние не се учим от историята. Всичко тръгна от Съединените щати, където имаше рисковани практики при отпускането на ипотечни заеми и нещата не са от днес. Знаци се забелязваха и някои хора започнаха да говорят за задаваща се криза още през 2005 г., когато лихвите започнаха да се покачват, а през 2006 г. цените тръгнаха надолу. Регулациите не сработиха и правителствата имат определена отговорност за това. Случващото се сега налага глобална координация, която не е лесна, но е необходима.

Какво може да се направи на институционално ниво с цел да се предотвратят същите грешки в бъдеще?

- След всички кризи, на които съм бил свидетел, се говореше за едно и също - повече прозрачност, повече информация, повече регулации и по-добър риск мениджмънт. Това обаче се оказва неадекватно в условията на системни кризи. Този път идеята е за нова, международно координирана регулаторна инициатива, в която да залегнат антициклични мерки. Не трябва да се пренебрегва и дългосрочният поглед. Все пак кризите не се появяват изведнъж и по образец. Трябва да се развие планиране чрез сценарии и в това се опитваме да помогнем ние от Международната търговска камара. Сега работим над глобални сценарии за финансовите пазари с поглед до 2015 г. В краткосрочен план е нужно да се рекапитализират банките, да се гарантират междубанковите заеми и така да се защити този пазар, а в средносрочен е нужно с координиран подход да се изгради наново доверието във финансовите пазари.

прочети повече

ICC Bulgaria holds first Banking Commission seminar

22 Октомври 2008

ICC Bulgaria holds first Banking Commission seminar

Sofia, 22 October 2008 − The first seminar of the newly created ICC national committee in Bulgaria was held 15-16 October at the Grand Hotel in Sofia. The event brought together more than 40 leading bankers to discuss the ICC banking rules and pressing issues in global finance.

The meeting began with a special briefing from the ICC Secretariat’s Policy Manager for the banking and financial sectors, Thierry Senechal, addressing the current financial crisis and presenting the ICC Banking Commission.

Mr Senechal discussed the devastating effects of the US sub-prime mortgage crisis. “A downturn in the housing market of the United States, risky practices in lending and borrowing, and excessive individual and corporate debt levels have caused multiple adverse effects on the world economy,” he said. “We have lived through many crises in recent years. At the end of each, the focus on avoiding the next one has always been the same trinity: more transparency and accountability, more regulations, and a total new approach on risk management. This is an inadequate response to systemic crises,” he added.

прочети повече

Започна регистрацията по Програмата на ICC Bulgaria за експертни семинари - 2008

18 Септември 2008

Програмата на ICC Bulgaria за експертни семинари  - 2008 е отворена за участие, чрез специално въведена система за он-лайн регистрации със заплащане по банков път или чрез кредитни карти.

Програмата включва провеждане до края на 2008 г. на три семинара - Документарни акредитиви UCP 600, Инкотермс 2000 и Международен арбитраж.

 Програма на ICC Bulgaria за експертни семинари - 2008

прочети повече

Адв. Асен Алексиев - генерален секретар и член на Управителния съвет на ICC Bulgaria бe избран за член на Арбитражния съд на Международната търговска камара

11 Юли 2008

Съдържанието е достъпно само за членове на Сдружението.

прочети повече

Г-н Симеон Петков, ковчежник и член на Управителния съвет на ICC България участва в среща на Комисията по финансови услуги и застраховане на ICC Париж

20 Юни 2008

Комисия по финансови услуги и застраховане

прочети повече

ICC Bulgaria прие четири нови членове

20 Юни 2008

Булбанк АД, Актавис ЕАД, SAP България и КЦМ 2000 АД се присъединиха към ICC България

прочети повече

ICC Bulgaria ще проведе три семинара и национална конференция до края на 2008

21 Май 2008

Програма за семинари и конференции

прочети повече

ICC Bulgaria организира семинар по банкова техника и практика

25 Април 2008

Семинар на ICC Bulgaria по UCP 600 и ISBP 681

прочети повече

Новини по e-mail:

ICC Research Foundation