World Chambers Federation

Световна Федерация на Камарите

Световната Федерация на Камарите допринася за глобалното влияние на ICC чрез световна мрежа от търговски камари, обединени във федерацията.

Световната Федерация на Камарите улеснява обмена на информация в тази общност от повече от 12 000 камари, големи и малки от всички националности, подпомагайки ги в действията им на национално ниво.

Едно от най-очакваните събития на федерацията е Световният конгрес на Камарите. Провеждан на всеки две години в различни региони на света, конгресът помага за изграждането на лични контакти, от които изпълнителите в камарите се нуждаят за обмяната на опит. Камарите по цял свят ревностно се състезават за това да бъдат домакини на конгреса.

Световното състезание на Камарите е ключова точка от дневния ред на Световния конгрес на Камарите и е единствената глобална програма, която осигурява международно признание на най-новите проекти, предприети от камарите от цял свят.То предоставя уникалната възможност за камарите да демонстрират оригиналност и изобретателност и да обменят опит.

За повече информация посетете www.worldchambersfederation.org.
 

Новини по e-mail:

ICC Research Foundation